DESIGNED BY JOOMLA2YOU
 • Waalzoomruiter 50 jaar! (oktober 2018)

 • Ons allerlaatste Ponykamp (augustus 2019)

 • Start clubcompetitie 2018

 • De Waalzoomruiters op Koningsdag in Ochten

 • Toneel 2019 (…’t Is Moar Tijdelijk!).

 • Waalzoomruiter Fleur van Beek met Ivo tijden Ponykamp 2019

 • Waalzoomruiter Marisca Waasdorp op de Gelderse Kampioenschappen 2018 (Marcha Fotografie).

 • Cast & Crew toneelseizoen 2018-2019.

 • 1968-2018: Waalzoomruiter meer dan 50 jaar ruiterplezier.

 

           RUITERS IN DE HOOFDROL SEIZOEN 2019 - 2020

 

Bruidssuikers

 

Een misdadig grappig en komisch blijspel in 4 bedrijven

Geschreven door Peter Leenders en bewerkt door Huib Gerritsen.

 

Vrijdag 6 maart en zaterdag 7 maart 2020 

Dorpshuis “Ons Tehuis”, J.R. Zeemanstraat 12a te IJzendoorn.

 

Onze Ruiters spelen dit jaar de hoofdrol in het 4de deel van de Godfather. Hierin probeert Sofia (Rachel Vink-Struijk) wanhopig van haar steenrijke doch dubieuze vader (Gerrit Huibers) geld los te krijgen om het verlieslijdende snoepwinkeltje 'Soof & Co' wat zij samen met haar beste vriendin Cornelia (Suzanne Krul) run, van een faillissement te redden.

 

Als "die Papa" blijft weigeren en de deurwaarder (Arco van Soest) al op de stoep staat, zet Sofia haar kleurloze boekhouder (Tom van Beek) in om zo alsnog geld los te krijgen. Het plan slaagt met succes als deze via de telefoon zich voordoet als "die mama van Cornelia". Het geluk van Sofia kan niet op en ze is alvast de champagne aan het inslaan. Maar haar boekhouder zit met zijn handen in het haar. Namelijk "die Papa" wil een date met "die mama". Nog dezelfde avond, want hij is als een blok gevallen voor haar stem.

 

Wat volgt is een hectische avond, want er is geen weg meer terug. Het is namelijk voor de boekhouder kiezen voor een jurk of de kettingzaag van neef Luigi. (Lucas Klerk) De avond verloopt turbulent, met gasten die komen en verdwijen. Tja...dat is gebruikelijk in de Berliconi-familie. Het resultaat is wat telt en "die Papa" komt met veel geld over de brug. Echter aan het einde van de avond, wanneer de nerveuze boekhouder de bruidsklokken hoort luiden, krijgt het liefdesverhaal ineens een hele andere wending en was faillissement misschien dan toch maar beter geweest. 

 

Een komisch en eigentijds blijspel met o.a. Janneke Weiman-Angelino en Mirjam van Lavieren. Een waar spektakel met heerlijke typetjes in een misdadig grappig verhaal onder regie van Henk Wiesenekker.

 

Kaartverkoop start zaterdag 1 februari 2020 en zijn te koop bij:

 • Bakkerij Ad Bos, Molendam 3 te Ochten
 • Dorpshuis "Ons Tehuis", J.R. Zeemanstraat 12a te IJzendoorn
 • Toegangsprijs € 7,50 per persoon.

Klik en shop online

Koop uw online-aankopen via SponcorKliks. Door op het logo te klikken steunt u met uw aankoop de Waalzoomruiters uit Ochten.

Toneelvoorstelling 2020

 
Doldwaze en komische maffiapraktijken in het dorpshuis van IJzendoorn. Namelijk onze ruiters spelen de hoofdrol in een misdadig grappig en hilarisch blijspel, geschreven door Peter Leenders.
 
Kaarten zijn te koop bij het dorpshuis en bij Bakkerij Ad Bos, Molendam 5 te Ochten.
 
Wij verwelkomen u graag op vrijdag 6 maart en zaterdag 7 maart 2020 om 19:30 uur. De zaal gaat open om 19:00 uur en de bruidssuikers staan voor u klaar.
 
Wij wensen u alvast een prettige voorstelling.