DESIGNED BY JOOMLA2YOU
  • Waalzoomruiter 50 jaar! (oktober 2018)

  • Ons allerlaatste Ponykamp (augustus 2019)

  • Downton Abbey vs Flodder!

  • De Waalzoomruiters op Koningsdag in Ochten

  • Toneel 2020: de laatste voorstelling in het oude dorpshuis van IJzendoorn.

  • Waalzoomruiter Fleur van Beek met Ivo tijden Ponykamp 2019

  • Waalzoomruiter Marisca Waasdorp op de Gelderse Kampioenschappen 2018 (Marcha Fotografie).

  • Ponykamp weekend 2020 op de Veluwe.

  • 1968-2018: Waalzoomruiter meer dan 50 jaar ruiterplezier.

       RUITERS IN DE HOOFDROL SEIZOEN 2016/17 - 2017/18

 

Familie Postma aan de Costa

 

Een blijspel in 3 bedrijven

Geschreven door B. Gombold en vertaald door Huib Drukker

 

Het toneelseizoen van 2016-2017 hebben wij i.v.m. droevige omstandigheden niet afgesloten met een voorstelling. Deze is met een jaar uitgesteld naar…

 

Vrijdag 2 maart en zaterdag 3 maart 2018

Dorpshuis “Ons Tehuis” J.R. Zeemanstraat 12a te IJzendoorn

 

Dus gingen onze ruiters in 2018 met de Familie Postma op vakantie naar de Spaanse Costa. Een zomers en vrolijk avontuur op een nieuwe locatie. Dit jaar staan wij 2 keer op de planken in dorpshuis “Ons Tehuis” te IJzendoorn. In deze sfeervolle en gezellige ambiance hebben wij de nodige hilariteit en vrolijkheid gebracht, zoals u dat al jaren van ons gewend bent.

 

Nog voordat de Familie Postma was gearriveerd, hadden wij u al getrakteerd op de nodige spanningen die zich afspeelde op het hotelterras van Pedro (Tom van Beek) en zijn hulp Maria (Suzanne Krul). En dat was pas het begin.

 

Want zodra de lompe en betweterige Roland Postma (Gerrit Huibers) met zijn vrouw Wilma (Rachel Vink-Struijk) was arriveert, ging het feest aan de Costa pas echt beginnen. Zijn eerste slachtoffer was Eugenie Suurbier (Janneke Weiman-Angelino). Alles wat deze met overgewicht kampende kakmadam aan- en op heeft moest het ontgelden. De brutaliteit ten top wanneer hij, haar achterwerk vergelijkt met een eierenfabriek. Zijn tweede slachtoffer is haar man (Arco van Soest). Vele uren heeft hij gebouwd aan zijn ‘Titanic’, maar over de kook geraakte Eugenie, breekt dit schip al in tweeën nog voordat het te water is gelaten. Echter komt het tot een ware tsunami als hij zijn derde slachtoffer, hun zoon (Lucas Klerk) wilt koppelen aan zijn bijdehanter dochter Dinkie. (Gerriëtte den Hartog)

 

Het ware maffe toestanden, dat tot 2x toe ten koste ging van een strandstoel. Een ontluisterde romance (tussen Pedro en Dinkie) en heel veel sangria voor Janneke. Wij hebben genoten van de Spaanse zon in IJzendoorn aan de Waal. Bedankt voor uw komst en graag tot volgend jaar.

 

 

Toneelgroep 2017 - 2018

 

Arco, Gerrit, Tom, Lucas (debuteerde), Janneke,

Jeanne (achter de schermen), Margriet (souffleuse), Marinus (regie),

Arco, Gerriëtte, Suzanne, Rachel, Teunie (achter de schermen) en Eric.

 

 

Klik en shop online

Koop uw online-aankopen via SponcorKliks. Door op het logo te klikken steunt u met uw aankoop de Waalzoomruiters uit Ochten.

Toneelvoorstelling 2022

Wij zijn weer terug op toneel.

Vrijdag 22 april en zaterdag 23 april, aanvang 19.30 uur

Gerrit van Riemsdijkhuis te IJzendoorn. Tot dan!