DESIGNED BY JOOMLA2YOU
  • Waalzoomruiter 50 jaar! (oktober 2018)

  • Ons allerlaatste Ponykamp (augustus 2019)

  • Downton Abbey vs Flodder!

  • De Waalzoomruiters op Koningsdag in Ochten

  • Toneel 2020: de laatste voorstelling in het oude dorpshuis van IJzendoorn.

  • Waalzoomruiter Fleur van Beek met Ivo tijden Ponykamp 2019

  • Waalzoomruiter Marisca Waasdorp op de Gelderse Kampioenschappen 2018 (Marcha Fotografie).

  • Ponykamp weekend 2020 op de Veluwe.

  • 1968-2018: Waalzoomruiter meer dan 50 jaar ruiterplezier.

 

         RUITERS IN DE HOOFDROL SEIZOEN 2007 - 2008

 

Plattenlandshotel "Het Reekalfje"

 

Een klucht in 4 bedrijven, geschreven door Gerrit Voskes

Uitgevoerd op zaterdag 8 maart 2008 in de Vicary te Ochten.

 

Dit seizoen spelen de Ruiters de hoofdrol in het plattenlandshotel van Dolf (Jaap Jansen) en Dieuwertje. (Bianca Molenaar-Jansen) Het is een gezellig en rustig familiehotel op de Veluwe, waar de meest uiteenlopende gasten komen. De één komt er om te schilderen en de ander komt er voor een spannend weekendje. En juist uitgerekend in het weekend van 8 maart heeft het hotel een heel bijzondere aantrekkingskracht op enkele families. De eigenaren Dolf en Dieuwertje hebben het zwaar te verduren met de hotelgasten en ze moeten met iedereen rekening houden, maar dat gaat natuurlijk een keer fout.

 

Neem nu bijvoorbeeld Johan (Johan Molenaar) en Lennie de Witt. (Rachel Vink-Struijk) Iedereen denkt dat ze naar Griekenland op vakantie zijn. Maar ze durven niet te vliegen en het is er veel te warm. Dus willen Dolf en Dieuwertje hen wel twee weken inschrijven onder een andere naam. Ze zijn immers al meer dan 25 jaar vaste gasten. Maar hun zoon Peter (Gerrit Huibers) heeft net een nieuwe vriendin (Sabine Molenaar) en wil haar dat romantische hotelletje van zijn ouders ook wel eens laten zien. Zo ontstaan er de meest vreemde en bizarre situaties waar de gasten en niet op gerekend hadden.

 

Een andere hotelgast, mevrouw Futselaar (Natascha Jansen) die met haar zoon Renée (Pieter Molenaar) een paar dagen logeert in het hotel, heeft liever zelf de touwtjes in handen. Echter Dolf gaat daar wel eens even een stokje voor steken. En dan hebben wij ook nog meneer van Santen (Eric van Ammers) die het dit weekend wel erg bont maakt. Zijn motto op 8 maart is ‘Wat niet weet, wat niet deert’. Maar daar komt hij nog wel achter! Al met al een vrolijk en gezellig toneelstuk onder leiding van onze nieuwe regisseur.

 

 

Toneelgroep 2007 – 2008

 

Pieter, Colette (make-up), Jeanne, Johan, Jaap, Eric, Marco (regie), Heleen,

Sabine (debuteerde), Gerrit, Natascha, Rachel, Teunie (achter de schermen) en Bianca.

  

 

Klik en shop online

Koop uw online-aankopen via SponcorKliks. Door op het logo te klikken steunt u met uw aankoop de Waalzoomruiters uit Ochten.

Toneelvoorstelling 2022

Wij zijn weer terug op toneel.

Vrijdag 22 april en zaterdag 23 april, aanvang 19.30 uur

Gerrit van Riemsdijkhuis te IJzendoorn. Tot dan!